Sjælland

Dejligheden i bunden af Bramsnæs vig lidt nord for Munkholmbroen nær Holbæk.
Typisk sjællandsk klap-så-i-bro, hvor skibene har forkørselsret.
Typisk nordsjællandsk: Kronborg og Gillelejegrisen - slot og privatbane.

Sjælland (udtales Sjææh'laand (bedre kendt i Jylland, som bare Djævleøen)) er en forhistorisk dansk ø.

Den befinder sig midt imellem broen til Fyn og broen til Sverige. Ja, faktisk er broerne[1] blevet bygget så forholdsvist hurtigt efter hinanden, fordi det lykkedes at rendyrke en bevidst løgn om, at Sjælland var ved at drive mod Bornholm. Det gavnede Trafikudvalgets beslutsomhed. Øresundsbroen blev således også bygget, fordi Fyn var bange for at Svanninge Bakker skulle forveksles med Ekkodalen. De vidende vil vide, at Bornholm selv er stødt mod Anholt. Det hedder vidst nok pladetektonik.


BREAKING Grundet de oplysninger som kommer frem i denne artikel har vi set os nødsaget til at stene samt nakkeskyde samtlige sjællændere for at bevare menneskeracen ren. Vi har selvfølgelig ikke kunne offentliggøre denne nyhed før nu da det ville resultere i folkefest og jubel. Men det må være naturlig at tro at nu hvor denne civilisations trussel er elemineret kan vi igen genoptage de fredsforhandlinger som ellers skulle være afholdt for mere end 721,2år siden.

StørrelseRediger

Sjælland er 500 kvadratcentimeter på mit Danmarkskort.

Dialekten på øenRediger

Sproget varierer, men lyder oftest som en blanding af nynorsk og fuldemandssvensk. Det forstår ingen, og almindelige mennesker fra udlandet forstår det derfor heller ikke. Forsøger man at samtale med de indfødte sjællændere, opdager man hurtigt, at ordene "man" eller "ik'" proppes på enden af alle sætninger. Undersøgelser har vist, at det er fordi, de føler sig klogere, når de siger mere. Derfor vil man opdage, at sjællændere snakker uafbrudt - for det meste i form af praleri og lange egocentrerede fortællinger om dem selv. Sjællændere/københavnere er ofte overvægtige. Det skyldes, at hver gang de skal ind til en bager, siger de "Jeg skal ha' en kage, mand".

BeboereRediger

Øen bebos for det meste af efterkommere af hollandske kvieklappere, der udvandrede fra Vadehavet under den store sandflugt i år 1254. I Jylland beskrives de under ét - uanset hvor de kommer fra på Sjælland - som "Kjøwenhavnere", oftest med adjektivet ""skide" foran. Sjællands hovedstad hedder Christiania, den befinder sig på en kunstig ø, ved navn Amager. De mennesker, der bor på Christiania, hedder Christian. De bor i huler og slås hele dagen samtidig med at de spiser khat og ryger fjolletobak i lange ruller.

De fleste sjællændere arbejder dog i København, hvis man da kan snakke om arbejde, for de melder sig for det meste syge. Pr. 1. januar 2010 var ca. 70 % af øens beboere langtidssygemeldte, de fleste med piskesmæld, fibromyalgi eller stress. De resterende arbejdere, som ikke havde meldt sig syge, holdt sandsynligvis i motorvejs-kø ved Køge eller ved Ishøj sammenfletningen.

På Sjælland er det desuden ikke unormalt at unge mennesker, som forlader folkeskolen, går direkte på førtidspension. De sjællændere (tilflyttere fra jylland/udlandet) som rent faktisk tager på arbejde, bruger tiden til at ringe til quizzer i radioen, tilsyneladende for at udstille deres uvidenhed. For visse ting er kutyme at gøre på Sjælland. 95 % af politistyrken i København består af yngre jyske mænd, hvis storebrødre fik slægtsgården.

BeboelseskvartererRediger

Største byer på Sjælland
1) København Kendt for at huse ghettoer som Ørestaden OG DR-byen
2) Roskilde Indbyggertallet fordobles - og bliver dermed større end København - omkring starten af juli måned
3) Helsingør Jo, altså hvis man medregner store dele af Kystbanen
4) Hørsholm Selvom ingen udefra hovedstadsområdet kender til byen
5) Næstved Primært pga. BonBon-Land ligger i deres baghave.
6) Køge Selvom deres fodboldhold stinker, så har Henrik Sass Larsen alligevel fusket byen op på en flot 6. plads
7) Taastrup Ingen ved helt præcist hvor mange der efterhånden er immigreret til Taastrup, men en 7. plads er vel meget realistisk
8) Slagelse Selvom Anja Andersen skred, bliver folk stadig boende. Uforståeligt
9) Hillerød Her skal man dog huske på, at alle bynavne i Nordjælland som ender på "rød" tæller med. Hvilket vil sige 32
10) Holbæk En af sjællands mindste byer, med et indbyggertal på 27.000

Mange fynboer og jyder har tit undret sig over hvordan man egentlig bor på sjælland. Til manges store forundring, så har sjællænderne forskanset sig i beboelsesområder som er større end landsbyer. En effektiv måde at samle alle udstødte befolkningsgrupper på ét sted?

Atomkraft og etymologiRediger

Geologiske undersøgelser[2] (foretaget med anerkendt Geiger/Müller-udstyr) har vist, at sjællændernes uforståelige adfærd og sprog skyldes den enorme radioaktive stråling, som udsendes fra atomkraftværket "Barsebäck", som svensken strategisk klogt har placeret lige ud for København.

Da de første hollændere kom til Sjælland brugte de udtrykket "van de sjuesland" senere oversat til "die dumme Dänen" af Karl Marx som kom til stedet efter den første istid. Flere mener dog, at han ikke kom alene, men med en horde af spastisk lammede franskmænd, som flygtede fra den dengangværende Kong Kastop. og det begynder i 9465 tallet.

Fremtidsudsigter for øenRediger

Da der bor så mange på Sjælland er øen ved at synke. Om ca. 10.000 år er den forsvundet under havets overflade. Det vil være til stor skade for yndere af sejladsen Sjælland Rundt. Sejlerne vil blive meget hårdt ramt, da sejlruten må lægges om.

Da man gerne så Sjælland som halvø er der planer om at fylde Øresund med tomme flasker og brugte kondomer, anvendt af fulde svenskere & polakker.

Kendte sjællændereRediger

Andre oplysningerRediger

Sæl-ænderne må skydes hele året, da de tilhører en truende og invasiv art.

  1. Der er i alt fem broer, der fører til Sjælland og fire, der fører væk derfra igen. Sjælland kaldes derfor også øen med de ni broer
  2. Milena Penkowa et al. 2007