Pia Kjærsgaard

""Ui, ui""

~ Stefan Jensen om Pia - udtalt i Kalundborg, 2012


""Fedt mand, spa!""

~ Knaldperlen om Pia Kjærsgaards feriebilleder


""I have a wet dream.""

~ Martin Luther King Jr. om sin tilstand når han kører bil"


""De er fremmede og hører ikke til her!!!""

~ Pia Kjærsgaard om de to ovenstående citater


Pia Kjærsgaard nægter kategorisk at lade sine valgbilleder retouchere
Pias eneste interview på dansk var til Se og Hør
Uuuuuhh!
Frækt postkort med Pia-motiv. Kan købes i Pias falaffelbar på strøget

Pia Kjærsgaard (i daglig tale kaldet Lillemor) har som for-kvinde for Dansk Folkeparti , DNSAP og dansk front tjansen med at skrige op, hvor som helst og når som helst, og ellers vise sig som kvinden, der ikke lader sig distrahere af facts - overhovedet! Pia valgte i 2012, heldigvis desværre at forlade sin post og gå på pension, passe sin hund, spise en ostemad og slå sine børn. Hun står som førstevalg til at blive Fandens Oldemor, da Stein Bagger intet hår har, og dronningen af Saba er ved at gå på pension.

BiografiRediger

Pia Kjærsgaard blev undfanget da kemikalierne fra Grindstedværket og Esbjerg Kemikaliefabrik blev blandet godt og grundigt sammen i Kærgaard Klitplantage, hvilket medførte en langt større påvirkning af miljøet end de to firmaer i deres vildeste fantasi havde forestillet sig. Havde de blot vidst, hvad deres ugerning ville resultere i, havde de pænt drukket hele skidtet selv og sagt "undskyld" og "vi skal aldrig gøre det igen" indtil den dag i dag.

Udviklerne havde arbejdet efter at udvikle produktet Klamgaard, men nu stod man i stedet med et skrigende spædbarn, og for at bøde lidt på ugerningen, valgte de to firmaer at opkalde Lillemor efter et blandingsprodukt af smør og margarine, men det kom præsten desværre til at forvanske til Kjærsgaard, hvilket fik Lillemor til at blive endnu mere gnaven.

Det, der dog for alvor fik presset den stakkels Lillemor ud på et endeløst skråplan, var, at hun i 1967 fik afslag på optagelse på sygeplejerskolen. Et afslag, som ramte den lille Lillemor hårdt, og i et anslag af sortsind fik hende til at hade alt, hvad der havde med farven sort at gøre. Også mørkere hudfarver kom ind under denne kategori.(det er derfor at Lillemors yndlingssang er "I'm dreaming of a White Christmas")

Hun fik sig dog en tjans som hjemmehjælper, men dette var ikke nok. Hun ville have hævn, og kunne kun få den ved at gribe efter magten og beholde den.

Heldigvis møder hun i sommeren 83 hendes nuværende ægtemand, Jason Watt, som i princippet kunne have være hvem som helst, men nu var det netop ham, og sammen har de fire dejlige drengebørn, der i dag agerer Pias undersåtter i kampen mod Overmagten samt de trafikregler, der dræbte ca. 45 % af hendes mand i en frygtelig ulykke for år tilbage. Sidenhen har Jason taget ved lære og går nu meget op i trafiksikkerhed samt andet gejl. Pias dramatiske forhold til etniciteter og Dansk Top-sangere har grobund i Jason Watts forhold til familien Freddie-Pedersen, og det går mange somre tilbage, og ingen ønsker at redegøre for, hvad der skete den sommer. (HINT: det kan dog muligvis læses i Jason Watts selvbiografi: "Ja jeg er neger og handicappet, men jeg er stadig en ok far!" eller i Pias selvbiografi af samme navn. Eller muligvis står der indgående detaljer på Jasons side - hvem ved?)

Politiske sejreRediger

  • Har sammen med sit parti gennemført Ældretjekken, som er en enhed under sundhedsstyrelsen der skal tjekke de ældre over 65. Ældretjekken består dels af et økonomisk tjek, et tjek af den likvide formue og et fysisk tjek, der skal sikre, at den likvide formue ikke overskrider den givne grænse (læger med lange fingre søges, se sundhedsstyrelsen).


  • Det er lykkedes hende, under finanslovsforhandlingerne i 2006, at overbevise Anders Fjog Rasmussen om at Yatzy er et meget bedre spil end Ludo, på trods af den åbenlyse modstrid med alle videnskabelige undersøgelser.

Det blev efterfølgende taget op i Snapstinget af Frank Aaen fra Danmarks Kommunistiske Parti. Han ville vide hvorledes det var lykkedes hende at overbevise en så stædig og indflydelsesrig person som Anders om noget, som var så aldeles forkert.Jamen Franke-drengen, jeg har jo insemineret flere søer end du har spist ærter, så det her med at håndtere dyriske individer er ingen problem, svarede en storsmilende Lillemor. DKP har efterfølgende prøvet at efterligne Lillemors snilde, men dog uden held - men de har jo heller ikke så intimt et forhold til søers bagender. Pia's urinsnabel skulle efter udsagn fra Prins Heinrich i Berlingske Tidene være ultraviolet og have 1 ½ kilo skæg. Pia k har tolv ænder, hun holder som kæledyr.

By the way...Rediger

Hun er forresten tidsrejsende.

Sang om Løkke, Kjærsgaard og Espersen (meget sand)Rediger


Melodi: folk og røvere i kardemommeby

'Vi lister os afsted på tå, når vi skal ud og røve,
vi røver det vi ikke må, og det som folk behøver!
Vi stjæler kun fra fattigmand, med arme og ben, så godt vi kan
Vi syn's det' sjovt og vi gør det igen
Både Løkke og Kjærsgaard og Espersen


Eksterne henvisningerRediger

Wikipedias diskussionsside om Pia - skrevet af folk, som burde have deres daglige gang på Spademanns (meget underholdende).

Efterfulgte:
Lars Løkke Rasmussen
Danmarks statsminister
2002-
Efterfulgtes af:
Asfaltarbejderen Kaj
Hvad har du under blusen, skat?