Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Parfume.
Parfume kan snige sig ind på de mærkeligste steder, al den stund at ingen rigtig véd, hvordan den ser ud. Herover har noget parfume sneget sig ind i moster Annas soveværelse i form af et duftlys

Parfume er en væske som primært bruges af piger, kvinder og metroseksuelle[1] mænd til at skjule at det er ved at være over en uge siden, at de sidst har været i bad, og at de for øvrigt har samme naturlige kropslugt som en død gnu.

Forskellige parfumetyperRediger

Parfume er en større videnskab, hvilket også klart beskrives i dokumentarfilmen "Parfumen - Historien om en morder" fra 2006, som helt klart bør ses, om ikke andet så fordi der er masser af ██████ kvinder uden en ██████ på ██████. Nå men tilbage til parfumen. Den kan nemlig inddeles i en række interessante kategorier, alt efter hvor stærkt det dufter... ...eller måske rettere: hvor godt det dufter, men mere om det senere.

  • Højeste kategori [2] er Parfume (eller ekstrakt), der kun indeholder 60-85% sprit.
  • Herefter kommer Esprit de Parfum, som vi er ret overbeviste[3] om betyder Spritterparfume. Den indeholder 70-85% sprit, og kan derfor godt glide ned sammen med en guldøl og en Dansk pilsner på den lokale bænk. Den er lidt harsk i duften, hvilket du sikkert fornemmer, når du tager en solid sniffer af din lokale spritter[4].
  • Den tredjebedste kategori er Eau de Parfum, der oversat betyder Parfumevand, hvilket skyldes at de i stedet for sprit har fyldt vand i flasken -hele 80-90% af de dyre dråber er rent vand, og så føler man sig sgu snydt i Matas!
  • Rent vand kan visse steder være forfærdeligt dyrt, så derfor findes der også Eau de Toilette, som betyder - yes - Toiletvand. Og da det er billigere end Eau de Perfume må vi formode at de hiver vandet op fra toilettet INDEN der er skyllet ud! - Velbekomme siger vi bare!
  • Og nu tænker du så at det ikke kan blive værre, men jo - det kan det faktisk, for den ringeste parfumekategori er: Eau de Cologne, der direkte oversat betyder: "Vand fra Köln". Hvilket altså betyder at vandet i Köln er værre end det, der er i toilettet. Dét kan man godt tænke lidt over, når turen går sydpå.

Parfume brygget på kendteRediger

For ikke at tørlægge Köln og størstedelen af de offentlige toiletter på de franske motorvejsrastepladser helt, er man i de seneste år begyndt at lave parfume af de kendte. Vi ved her på redaktionen ikke helt hvordan man gør, men vi tænker os at det er noget med at opsamle de kendtes sved i store beholdere, og derefter tappe den på flasker[5]. Af kendte, der kan købes på flaske er blandt andre:

Se ogsåRediger

DuftnoterRediger

<references>

  1. De retroseksuelle bruger det på ingen måder, da de kun vil lugte af natur og Carl-Mar Møller
  2. Ja, vi afslører sgu vinderen først, så er det ligesom overstået, og vi slipper for at se Sofie Linde stå og trække tiden ud hele tiden, når hun bare kunne have sagt i første udsendelse at Morten ville vinde. Så havde vi kunnet bruge vores fredage på noget mere fornuftigt. Som eksempelvis at lave en artikel om parfume herinde på Spademanns leksikon.
  3. Hey, jeg har sgu en 9. klasses afgangseksamen i fransk, så mit gæt er med garanti bedre end dit. Med mindre du naturligvis er Prins Henrik...
  4. Hvis du er lidt forsigtigt og ikke ånder alt for dybt ind skulle det kunne spare dig for alt hvad der hedder opvarmningsalkohol inden du tar i byen
  5. Her kan de undre at der endnu ikke er nogen, der har lavet en Eau de Johnny Madsen, da der her må være rigeligt med råstoffer....