Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Moderkage

Da vi desværre ikke kunne udlevere smagsprøver fra en moderkage har vi dette unikke billede, som bliver brugt i undervisningen til jordemoder-uddannelsen.
30px-Cquote1 svg.png Hvis din mor bager en kage, må dette nødvendigvis være en moderkage. 30px-Cquote2 svg.png
Gud om kvinder
30px-Cquote1 svg.png Hej jeg vil godt købe fire moderkager, og de må godt komme i en pose 30px-Cquote2 svg.png
Nystartet tømrerlæring hos den lokale bager

Moderkage (latin: Matris crustulum "din far") er udviklet i Frankrig under borgerkrigen i år 1276, da Napoleon besøgte din mor under belejringen af Jylland. Da denne belejring varede flere nætter og dage, måtte Napoleon spise sig mæt i sand og Jakabov.

"Putain de merde! Matris crustulum."

~ Napoleon om sultestejke.


HæveprocessenRediger

Blodet i kvinden står i forbindelse med snasket i Jakabov. Dette kan resultere i at livmodervæggen vokser og indholdet i moderens mave lægger sig tæt op sandets molekylære sammensætning.[1] Dette giver kvinden en ustyrlig trang til at bage kage og spise Jakabov. Deraf moderkage.

Bivirkninger af moderkageRediger

Moderkagen er på denne måde den eneste kilde til føde i Ingenmandsland. Moderkagen producerer desuden viagra, og kan således grupperes sammen med kroppens andre grundstoffer. Der produceres tre typer stoffer efter indtagelse af moderkage:

Stofferne føres fra moderkagen til blodbanerne via navlen. Navlen fungerer som en spiral, som fører stofferne rundt i cirkler. Navlen er i øvrigt skabt da Chuck Norris cirkelsparkede Gud, kort før menneskernes skabelse. Dette kan læses i skabelsesberetningen. Ca. tre procent af alle moderkager har udelukkende kun to af de førnævnte stoffer. Denne fejl kan være associeret til alvorlige misdannelser, der senere i livet kan føre til fødsler af feminister og andre ubehagelige kønssygdomme.

<references>

  1. Årets gang i Livmoderen, Gyldendal 2011