Menneskekender

En Menneskekender, er en person, der kender dig bedre, end du kender dig selv.
Måske tror du, at du gik på Randers Realskole, men Menneskekenderen kender dig bedre - og ved at du er opvokset i Kagerup.

Menneskekenderen illustrerer på denne måde forskellen mellem "tro" og "virkeligheden". Samtidig er menneskekenderen relanceret i alverdens tv-udsendelser, som skal få dig til at tro, at mennesker er ens overhovedet.

KompetencerRediger

Menneskekenderen kender dig, kender din mor, har dusket kender din kæreste, kender din chef og har dusket kender din søster. Du ved ikke, at menneskekenderen kender dig, men da du ikke selv er menneskekender, lever du i lykkelig uvidenhed.uha

Når du står i et solcenter i Køge og lurer ind i kabinerne gennem et hul, så er menneskekenderen straks klar til at kende dig, og måske til at sammenligne dig med én, der hedder Anders? Det er et tilfældigt sammenfald, men alligevel kan menneskekenderen gøre det bemærkelsesværdigt bekendt. Hvorfor mon? Fordi menneskekenderen kender dig bedre, end du kender dig selv!

 
Jeg kender dig, og jeg ved, hvor du bor!

Kendte menneskekendereRediger

Den mest kendte menneskekender er Per Bjerregaard[1]. Engang har han været praktiserende læge, og bruger sin viden om epidemiologi til at tryne alle i sin nærhed. Ved at nedstirre dig, så kender han dig. Ved at kende dig, ser han dine svagheder, og ved at kende dine svagheder, kan han få dig til at tro på, at bestyrelsen i Brøndby rent faktisk gør det anstændigt.

En anden type af menneskekendere, kører til dagligt rundt på motorvejene, uden nærmere formål med denne aktion. De kender dig! De ved at du ikke bør være her! Og de ser det som deres eneste - og fornemmeste pligt, at gøre dit liv så surt som muligt.

Andre menneskekendereRediger

Hør nu her! Alle kender - eller genkender - et menneske. Hvis du ikke genkender et menneske, så er du formodentlig temmelig blind.

Lad os tage et eksperiment. På en linje opstiller du:

  1. En Elefant.
  2. Klaus Bondam.
  3. Anja Andersen

- I dette tilfælde vil du straks opdage, at det eneste menneske i denne analogi er ham, der har stillet dig i dette dilemma[2]. Som menneskekender ved du, at ingen på listen er mennesker virkeligheden!

Det er menneskekendernes fortjeneste, at vi gennem ca. hundrede år har kunne identificere UFO'er. I menneskekenderens bevidsthed om, at noget ikke var menneskeligt (per definition), har menneskekenderen givet os alle en undskyldning for at agere fuldstændig umenneskeligt. Spørg bare Jehovas Vidner.


Djævlen hviler i detaljen nedenforRediger

  1. I det mindste efter eget udsagn.
  2. Hvilket jo også er løgn. Spademanns er skrevet af en flok aber.