"Han eer da eet bravvt menneskje, dett er vist!"

~ H.C. Andersen om Leif

"Han er sku' da en guttermand!"

~ de fleste om Leif

"He is a wise man indeed."

~ Gud om Leif

"Røvhullet skylder mig en plov :("

~ Anton Wittorff om Leif


Leif er sammen med Verner nok en af verdens mest vidunderlige mennesker, et menneske man kan se op til, et menneske man gå hen til og give en rigtig kræmmer uden at blive kaldt for en bøsse, en rigtig verdensmand, af den grund er der også mange der med tiden har skrevet sange og store værker om ham.

Interessante fakta om LeifRediger

Leif Music Leif startede sit liv i en lille lejlighed på amager, lokale folk kalder den dag idag stedet for "The beginning of Leif" I en ganske tidlig alder startede han Gothrockbandet "rock your Leif". Han mængede sig hurtigt med toppen af poppen og kom senere hen til den nok meste omtalte person i sangtekster. Specielt hans tid i New York satte sit præg på musikindustrien, hvor han Bla. gjorde sig i Rap musik og inspirerede sangruppen Matafix til at udgive nummeret "Big City Leif". Du har måske også hørt ham omtalt i sange som: Opus "Leif is Leif" Queen "is this the real Leif" Des'ree - Oh Leif

Efter nogle år i USA trak han sig i 1986 tilbage til danmark hvor han i nogen tid hang ud med Kim Larsen, som også udgav nummeret "This is my Leif"

Han forsøgte sig herefter i IT-brancen, hvilket ikke gik så godt, men han nåede dog at opfinde begrebet "Leif streaming"

Generelt om Leif

De fleste mener at Leif et flink og rart gemyt, men Lief kan også være en bitch, det er der ingen tvivl om!

Andre Facts om Leif Leif er barn af en sort rapper og en finsk gothrockmusiker, hvilket betyder at han er mulat. Men han er en meget speciel race af mulater, han har nemlig en sort side og en hvid side. Dette fænomen er meget sagnomspundet. Forskellige racistiske organisationer har udbredt falske dokumenter, der blandt andet antyder at hans hvide side er mere værd. Disse organisationer bærer mottoet: "Look on the bright side of Leif"..

Nogen siger at Leif døde af miltbrænd i 97, men "Leif goes on" og han lever derfor stadig den dag idag.


Senest om Leif

Coca-Cola lancherede i 2016 Cola Leif Instreret af Daniel Espinosa udkom filmen "Leif" også samme år

Dele af Leif fænomenetRediger

 
Iført Leifs jakke
 
Leifs sok.
 • Sangen "On the bright side of Leif" - om Leifs højre side der undgik at blive solbrændt i sommeren '87
 • Leif og Brian - Nik og Jay's rigtige navne
 • Medion Leif - Leif er meget kendt i gamerverdenen og af den grund har computerfirmaet Medion lavet en serie computere dedikeret til ham
 • Leiftime Productions - selskab hvis ejere ikke kunne finde på et godt navn, så de stjal lånte Leifs
 • Get a Leif - Alle vil have Leif som en ven, kammerat, personlig støtte og en man kan se op til.
 • At the Speed of Leif - Xzibits debutalbum dedikeret til Leif, der også er kendt som verdens hurtigste rapper. Misvisende navn, da Xzibit aldrig nåede op i nærheden af Leifs hastighed.
 • Last night a DJ saved my Leif - Skulle egentligt have været "Leif saved my DJ", men da sangen allerede var sendt til produktion, var det for sent at rette sangteksten.
 • Days Of Our Leif - Reality show som fuldte Leif rundt i Odenses barske gader
 • A Day in the Leif -"En sang om hvad Leif lavede en helt almindelig onsdag, der inspirerede The Beatles til at skrive en sang om ham. Den blev et stort hit."

 • On the Coke side of Leif - Leifs tænder rygtes i lægernes tidskrift, at være immune til syreskader.
 • Det Leif til at gi' øl, da Leif er kugleskør - Udgivet af Nightcrawlers under navnet Push the feeling on

Se ogsåRediger

Leifs kone, Liv.