Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Lars Tyndskid alias Balle-Lars har trods alt check på tingene. At han så bor på en afsides beliggende mark er simpelthen pga. sin overflamboyante livsstil.

Lars er et navn tit brugt i Danmark, eller lignende steder, som Bornholm.

En person med navnet Lars kan måske sammenlignes med Lars Larsen, eller andre personer der hedder Lars. Folk der hedder Lars, bruger tit skældordet Hat, dette gælder for alle folk med navnet, dog er det ikke særlig tit at man hører det, da de fleste folk med navnet Lars, rent faktisk startede med at hedde Karl, men de skiftede navn, da de fandt ud af at en person kaldet Lars vil blive genial, derfor hører man ikke ordet hat som skældsord særligt tit, fordi folk der hed Karl ikke er rigtige personer der hedder Lars.

Folk som hedder Lars kan godt bruge deres sommerferie, i en badekåbe som er grøn, selvom de ikke har været ude at bade lige foreløbigt.

Personen Lars Larsen er en kendt mand blandt Lars, han er den Lars der ejer Jysk, som er et sengetøjslager, der er også sådan nogen steder i andre lande, men der er den rigtige Lars Larsen ikke, kun en som er oppustet.

Personerne som hedder Lars har evnen til at formulere lange og uforståelige sætninger, vi har en sådan sætning herunder.


Personerne der hedder Lars kan også sige DAKKA, som er et ord folk siger i et spil.

Folk der hedder Lars kan ikke lide Kage. Folk med navnet Lars består 0% af kage. Hvis en person med navnet Lars får kage, vil jorden gå grueligt under. Personen der giver Lars et stykke kage får et cirkelspark af Chuck Norris. Alle personer med navnet Lars er beslægtet med Chuck Norris, og har hans telefonnummer.

Kendte LarserRediger

Dovenlars er derimod en misforstået omskrivning af dovenkarl. Det er farligt for helbredet at bruge denne misforstået omskrivning.

Lars og sætningerRediger

Personerne som hedder Lars har evnen til at formulere lange og uforståelige sætninger, vi har en sådan sætning herunder.