Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Der foregår noget under...

Mente du slavepisker? Det gjorde du faktisk, du ved det bare ikke - endnu.

En lærer er en alien, som er ansat af CIA til at holde børnpinebænken. De kan tit kendes på, at der er 7 eller flere fingre på begge hænder, og at de aldrig går på toilettet. Deres forklædninger som almindelige mennesker er dog ekstremt svære at gennemskue.

Indholdsfortegnelse

ArbejdeRediger

Lærere arbejderskoler og alle andre former for skolegang, hvor de sørger, for at eleverne får den rigtige viden på den rigtige måde. Det gør de ved at vise dem hvordan, og derefter tvinge dem til selv at prøve, ofte i form af lektier. Eleverne kan ofte komme til at kede sig og for at undgå det, kan lærerne finde på at prøve sig med humor. Det mislykkes dog alt for ofte.

Hemmeligheden om lærereRediger

 
I filmen Vikaren kom sandheden frem, da en vikar ikke var for forsigtig, fordi hun jo kun var vikar.

Lærere prøver at skjule, at de i virkeligheden er en form for rumvæsner, der samarbejder med CIA om at sørge for, at verdens unge ikke får for meget at vide, men nok til, at de ikke går rundt hele livet og spørger om, hvad ting er. De prøver at lære dem, at alt, hvad de voksne siger, er sandt, og at de skal ære deres leder.

Hemmeligheden blev afsløret med dokumentarfilmen Vikaren, efter en mistanke om, at der foregik noget under, begyndte at sprede sig. For at bevise dette, fulgte de en vikar, som kom til at bevise det, fordi vikarer ikke holder så godt øje med ting, da de kun træder til, når de erfarne ikke har tid. Alle lærere og andre, der siges at have ekstraordinær kontakt med dem, benægter fuldstændig. Selv Bertel Haarder siger, at der ikke foregår noget mærkeligt bag facaden. Det må åbenbart være ham, der ikke synes, det er mærkeligt.

Nogen gange sker det dog, at et almindeligt menneske får lyst til at blive lærer. Så bliver personen sendt gennem en hård hjernevask og muligvis også mutationer, for at få aliensnes tankelæsningskræfter. Du skal huske ikke at lære børene noget som lærer.1

Hvor findes der lærereRediger

Lærere findes udelukkende i udkantsdanmark, da lærere som alle andre finder deres partner på arbejdspladsen og lærerlønningerne ikke rækker til mere end en etværelses med lokum i gården i storbyerne. Og den går jo ikke med to børn, hund og hoppeborg. Så de finder et dejligt hus med pædagogparret som naboer og SOSU-assistentparret lige henne om hjørnet. Børnechecken går så til pendlerkort og rødvin til vejfesten.


Se ogsåRediger