Hippokrates

Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Hippokrates.

Hippokrates er den første registrerede hippie og læge i hele verden. Han blev noteret for hippieagtig adfærd i år 401 f.Kr. Han havde året før spillet en stor rolle i udviklingen af medicin, i året 402 f.Kr., hvor han simpelthen opfandt de medicinske kure og derved blev verdens første læge med æskulapstav.

Hippokrates opfandt lægeløftetRediger

Der skete det at Hippokrates fik et rend af mennesker, der led af alle mulige slemme sygdomme, og de ville selvfølgelig alle sammen have medicin, som skulle gøre dem raske. Det lovede han, mest for at få fred for dem, og sådan blev lægeløftet opfundet.

Narko-pusherietRediger

Hippokrates lod sine venner sælge medicin for sig, men det havde de jo ikke autorisation til og blev derfor de første kendte narko-pushere.

DødsdommenRediger

Da det var Hippokrates, der havde forsynet vennerne med narko, som medicin kaldes i uautoriserede hænder, blev han derfor dødsdømt som hippie og pusher i år 400, hvor han som straf skulle have en dødssprøjte bestående af cannabis og gnu. Men hverken cannabis eller gnu er dødelig medicin, og derved opdagede Hippokrates at cannabis er god medicin mod sygdommen grøn stær, der angriber øjnene. Så blev Hippokrates benådet, hvilket var heldigt for ham.

Hævnen fra øjenlægerneRediger

Men øjenlægerne blev sure over den nye medicin, der gjorde dem overflødige for patienter med grøn stær, så de kogte simpelthen Hippokrates og lavede sæbe af ham. Der var stor mangel på materialer til at lave sæbe af dengang. Hippokrates gjorde altså også noget godt, efter sin død på det hygiejniske område.