Henrik Sass Larsen

Rose rd p hvid web.gif

Moralsk Forkastelig

Det hæderkronede Socialdemokratis partiledelse har personligt gennemlæst og nærgransket denne artikel, og finder indholdet absolut moralsk forkasteligt. Så hvis du vil være med i hulen have en politisk karriere, stopper læsningen her!


"Hvad skal jeg dog gøre med ham der. Jeg kan ikke leve med ham - jeg kan ikke leve uden ham."


"Det var ikke mig!"

~ Henrik om solariet i fitness-centret og det hemmelige kikhulHenrik Sass Larsen kommer fra den fiktive købstad Køge, der er kendt som et hul i jorden. Han udviklede tidligt en sans for at gå ind og ud af andre folks huse med deres ejendele, som han solgte på loppemarkeder med sin ven Tommy, og købte hønseringe for provenuet.
Senere begyndte lille Henrik i 1. klasse, hvor han organiserede klassekammeraterne i en fagforening, der pressede penge af de andre elever, lærerne og skoleinspektøren. Henrik kaldte dette fænomen for beskyttelsespenge.

De senere årRediger

På et tidspunkt meldte den unge Henrik sig ind i det socialdemokratiske parti, hvor hans metoder fra skolen hurtigt skaffede ham til vejrs. Han lærte hurtigt at være pragmatisk og var ligeledes i stand til at se, hvilken side af brødet, der var smør på. Han er også kendt for sin loyalitet over for sine partikammerater.[1]

Mødet med Suzuki-TorbenRediger

Efter at Helles Angels havde været været lidt for aktive med at gå at plaffe alle mulige ned og kunne se frem til lange fængselsstraffe, havde man fået den idé, at hvis man kunne komme på finansloven, så var man ikke så afhængig af de indtægter ,som indvandrerbanderne alligevel forlængst havde fået fingre i.[2] Man besluttede at bede den skrupelløse populære krigsminister Suzuki-Torben om at tage kontakt til Henrik Sass, som stod til at blive den kommende finansminister, og give ham et tilbud, han ikke kunne sige nej til.

Suzuki-Torben mødtes med Henrik på cafeen Gårdmand Bjørn i Køge, fordi Henrik havde fået et angstanfald, da han så en tyrkisk mand ved navn Murat. Senere sms'ede Suzuki-Torben til Henrik:
"Hej Sass ... talte med Murat senere ... Dræbte ham og skar hans testikler af ... De skal bare skrubbe af ... Husk Sass ... vi er de stærkeste".
Henrik skrev tilbage:
"Hey. Skal hilse fra Tommy Pamp. Vi sidder på et bordel i Køge og nyder et blowjob. Alt er godt. Sass."

I 2011 blev hans forbindelser til rockermiljøet og den dermed beslægtede handel med doping og narko dog for åbenlyse, og Helle Thorning-Schmidt bad ham vælge mellem hende og rockerne. Henrik valgte at blive hos sine rigtige venner ...

I dag går Henrik Sass rundt med rygmærke og styrer hele butikken samt Centerpubben på Køge Torv, mens resten af hans venner afsoner nogle meeeeget lange fængselsstraffe.
I et forsøg på at rette den synkende skude op, tog Helle Thorning-Schmidt i juli 2012 atter Henrik til nåde og indsatte ham i partigruppens tæskehold. Vanvittig af opsparet magtbrynde gik Henrik straks i flæsket på alle, der ikke makkede ret, heriblandt det lille parti Enhedslisten, som Henrik på landsdækkende tv kaldte for "landsskadelige centerpub-socialister". Resten af den juli måned fortsatte Socialdemokraterne med at falde i meningsmålingerne. Denne kampagne samt et par raske snigmord i korridorerneChristiansborg fik efterhånden Henrik tilbage i magtens centrum, og i august 2013 fandt han ud af en hemmelighed om Helle, så hun havde valget mellem den totale, kataklysmiske skandale og at lukke Henrik ind i varmen. Han blev derfor udnævnt til minister for alting.[3]


Se ogsåRediger

Det med småtRediger

  1. Altså dem, han ikke dolker i ryggen
  2. Kiosksalg af momsfri cola mv.
  3. Dette skift blev sløret af en mindre minister-rokade