Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Helmut Lotti

Helmut lotti.jpg
Bouncywikilogo.gif
For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en dum og kedelig artikel om Helmut Lotti.
Lottti.jpg

Helmut Lotti har været i retten 1387 gange for at have svinet andre mere eller mindre umenneskelige skabninger til. Hans provokerende udstråling og musik gør ham til en af de største heavy metal musikere nogensinde.

Indholdsfortegnelse

Tidlige historieRediger

Helmut Lotti blev som mange andre født i 19-hundrede tallet. Det vides ikke med sikkerhed hvornår præcist, da han ikke husker det selv. Han blev tit tævet af sine rare forældre, og det førte sandsynligvis til hans bizare udseende.

Lidt senere historieRediger

Efter hans hårde barndom der var gået med, at han blev tævet af sine forældre, havde han fået lyst til at skrige sine psykiske problemer og lidelser ud til folk. I år 1932 blev han operasanger, men ingen ville have ham med i deres operaer, fordi han havde en så rå tysk accent. Han fik efter mange mislykkede ansøgninger (flere) psykiske problemer. Efter en kvart evighed med stofmisbrug og (flere) psykiske problemer blev han enig med sig selv om at han ville forsøge sig med heavy metal. Det blev (i modsætning til hans opera-karriere) en succes. I år 1992 udgav han sit bedst-sælgende album nogensinde ved navn: "Barbie Girl & Psyco-Killer-Nazi-Ken"

For sen historieRediger

Det er efter Helmut Lotttis salving til buste i folkets park kommet frem i en rundbords samtale mellem førende reportere i Danmarks Radio og ligesindede spindoktorere hos TV2 at der kan have været tale om endov kraftigt brug af kunstige, præstations fremmende midler når Helmut Lotto betog folket. Således er der på internettet dukket sider frem hvor man hidtil ustraffet har kunnet erhverve midlet "Helmut Lotti Voice Pearls". Undersøgelser viser således at at brugen af præparatet som er fremstillet på kendt spansk universitet med speciale i forædling af doping præparater kan være den direkte vej til succes. Senest er Bertel Haarder blevet tilbage holdt efter en ferie i Vietnam under forsøget på at transportere disse præparater og derved bryde internationale sliksyge ikke sprednings aftaler. Det internationale FN agentur tager sagen alvorligt og ser det som en eskalering af den konflikt der handler om brud på den allerede eksisterende ikke sprednings aftale som dækkende tysk schlager musik.


Anmeldelser af "Barbie Girl & Psyco-Killer-Nazi-Ken".

"Love it! 7 out of 6 stars!"
- Nazi-tidende.

"Vi elsker virkelig hans tyske schlagere! 5 ud af 5 mulige!"
- Morgenfacisten Jyllands-komposten.

"Sig mig: hvad har folk dog gjort ham?! 1 ud af 6 stjerner."
- Kæftens Bekræftelse.

DiskografiRediger

Barbie Girl & Psyco-Killer-Nazi-Ken år 1992.
01. I'm A Barbie Girl
02. Short Pauce
03. Longer Pauce
04. Little Longer Pauce
05. Why Do We Have To Wait For This Piece Of Crap!!!
06. Sound Of A Screaming Cat
07. Pauce
08. Long Pauce
09. Needless Screaming
10. Piece Of Crap
11. Very Long Pauce
12. Short Pauce
13. What's Wrong With Album?!
14. Fart Through The Window
15. Fucky, Fucky (Feature Rocco)
16. My Ass Is Pumping
17. Don't Listen To This Shit
18. Toilet Visit (Live)
19. Me And The Pope's Affair