Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Skattesvig

(Omdirigeret fra Grundtvig)
Her er manden med salmerne
Skattesvig i sin truck

Nikolaj Federik Severin Skattesvig, er en berømt prøjser, fra det nordlige Australien. Han er kendt for at have skrevet adskillige af de kendte drukviser, og han er selv lidt af en alkoholiker. Skattesvig er indehaver af op til flere rekorder indenfor alkoholindtagelse, bl.a. har han indtaget 10 genstande på 2 min. Udover disse "skills" har han også en evne til at skjule hvor meget han skal betale i skat, og plejer at slippe af sted med at betalle en 10'er

Indholdsfortegnelse

vil s'givsettaksRediger

Nikolaj startede ikke sit liv som alle andre. Han kom ikke ud af sin mor, han steg op af sin grav, og da han følte det var tid til at sige farvel kravlede han op i en 200 kilos dame der havde taget MacDonalds coinoffers som en god ting at spise. I løbet af sit liv udrettede han forskellige ting, han var den første der blev rig på at lægge en dej og derefter sælge den forklædt i svinetarm kaldet "pølser".

Skattesvigs påfund: pølsenRediger

Amerikanerne bed på pølsen, og den blev et kæmpehit. Reklamerne for dens lave fedtindhold havde gjort sin gavn. Det varede ikke længe før at han følte de trængte til noget at drikke. Han tænkte og da folk havde været vilde med hans dej, ville en gang æblemost være en god ting at sælge. så det gjorde han så. Men da fødevarestyrelsen hørte om disse pølser, måtte de naturligvis smage en, for at teste om den nu var spiselig. Han bestak dem med pølser, og de døde alle af at indtage en kæmpe dosis kollibakterier. En gang imellem gav han for at være flink mod personen, der nu købte pølsen, en lille spådom med i købet, den lå inde i pølsen. Som regel stod der et eller andet med, at du dør af madforgiftning etc. Folk blev forbløffede over at han havde ret, og de ville selvfølgelig også prøve en af de såkaldte "løkke pølser" lagt af den guddommelige australske dansktalende prøjser.

Skattesvig som forfatterRediger

Skattesvig skrev også en del salmer blandt andet: En daim er lagt i Betlehem, I østen stiger Amin Jensen op og andre gode klassikere. Han udgav dem under sit alias Grundtvig, som han fandt på, da han mødte en mand som kendte hans navn, manden der var i gang med at forklare hvad forkortelsen "pga" stod for blandede ordene og kom til at sige Grundtsvig, og så blev det hurtigt til Grundtvig.
"Hva ska' ja' sig' De sma'er pølsme godt"

~ kobergbamse om Skattesvigs pølser


Facts om SkattesvigRediger

De meste kendte værkerRediger

1. I østen stiger Amin Jensen op.
2. En Daim er lagt i Betlehem.
3. Morgenstund har, pik i mund.
4. Dejlig er den himmel grå.
5. i Naziland, i trange kår.
6. Nu får man rejsning rundt om den.
7. Det rimer nu til Fuglefisk

"Nogle vil kalde dem remixe's, vi kalder dem perfekte."

~ Håkon om skattesvigs salmer