Mahatma Gandhi

(Omdirigeret fra Gandhi)

Denne artikel er formindsket pga ubetydelighed

Gandhi til et af hans bryllupper (konen er klippet ud, så der var plads til billedet, red)

Mahatma Gandhi eller bare Gandhi (1. januar 1800 - 31. december 1899) var en arrogant indisk politiker og åndelig leder, som stod i spidsen for den indiske støttebevægelse til det britiske kongerige, hvilket han brugte en del tid på, da han var meget egocentreret stolt over at være en eller anden form for leder.

OpvækstRediger

Gandhis fødsel var en hård omgang, skriver Se og Hør. Lille Mahatma voksede op i et yderst velhavende kvarter i Mombay, Indien. Han var arving til en af datidens største hotelkæder, som hans onkel havde grundlagt nogle år, før Gandhi kom til verden. Grundet hans status som "million-arving" var det næmest umuligt for ham ikke at ende som en, der altid satte sig selv i forreste række, hvilket betød, at han igennem skoleklasserne ikke havde mange venner, da de fleste andre børn var ude i opium markerne for at "lege" hjælpe deres fædre.

Videre i livetRediger

Efter Gandhi havde afsluttet sin handelsskoleeksamenen i en alder af bare 13 år, tog han ud på noget af et eventyr. Han rejste fra Indien ud i verden med datidens Ung Rejs. Han rejste til Sydafrika, hvor han levede livet som den velhavende arving, han nu engang var.

SydafrikaRediger

I løbet af Gandhis ophold i Sydafrika udviklede han sig fra barn til teenager. Og dét satte gang i hans hormoner. Og som følge af hans evige "mig i første række"-tankegang, havde Gandhi altid mange pigevenner. Så det var et utopisk paradis, Gandhi var havnet i - altså nede i Sydafrika. Konerne Kæresterne (med en gennemsnitsalder på 12½ 45) var der rigtig mange af, og som følge af Gandhi's trosretning var det tabu at bruge kondom.

Gandhi prøvede konstant under sit ophold i Sydafrika at ynde sig gratis ind på hoteller og i busser. Han blev dog næsten altid opdaget og smidt ud. Dette gjorde Gandhi meget rasende. Hvor vovede de at smide ham, selveste Mahatma Gandhi, ud fra deres latterlige forretninger, når de burde være yderst beæret over hans besøg og tilbyde ham alt uden betaling?! Gandhi fik nu den fjollede idé, at det hele skyldes, at han var inder, og alt, der skete for ham var et racistisk komplot, og det selvfølgelig var det de hvide, der stod bag det. Hvem kunne ellers finde på at holde de farvede nede?

Med en masse overtale (og lidt bestikkelse) oprettede Gandhi sammen med nogle indfyldelsesrige indere organisationen Karamchand's Kontinentale Kongres og iværksatte sin mesterplan ved navn "Operation: Smite the Whities", som gik ud på at standse trafikken over hele Sydafrika med menneskelige blokader, så alle de hvide kunne sulte ihjel. Denne plan stod på i syv år, og så fik regeringen nok. De indførte et strengt apartheidstyre og smed Ghandi ud af landet.

Men for Gandhi var "Operation: Smite the Whities" ikke overstået endnu.


CitaterRediger

  • Enten har man en stor én, eller også har man ikke!
  • Hvis menneskeracen skal overleve, bliver man nødt til at formere sig!
  • Jeg har ikke tid, mor. Jeg er på RedTube!