Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Flygtning

Er man flygtning er man en person flugt. Man kan flygte fra mange forskellige ting, såsom krig, sult, skovbrande, Donald Trump, økonomisk lavkonjunktur, politiet, tæskehold, hotelregninger, synkende skibe, dårlige arbejdsgivere og glubske hunde, men det er ikke sikkert at man kan søge asyl andre steder end i Notre Dame i Paris.[3] Og selv dér ventes man endda at medbringe lidt kapital selv - mere specifikt to Euro pr fyrfadslys.

Indholdsfortegnelse

FN-flygtningeRediger

Dette er en særlig gruppe mennesker, der udelukkende flygter fra FN. Deltagerne medbringer normalt en rygsæk med grej, et telt, en halvautomatisk riffel, samt en håndbog, der fortæller hvorfor netop USA vil blive ekstra hårdt ramt, når FN indfører en ny verdensorden.

Begrundelser for at flygteRediger

Der kan være mange, rigtig gode grunde til at flygte fra ét sted til et andet, fx kan der være ild i det ene sted og ikke i det andet. Hvis man gerne vil undgå varme og fattigdom, er dét også en god grund til at flygte fra Afrika. Ønsker man at undslippe café latte, øllebrødsbarmhjertighed og politisk korrekthed, skal man holde sig langt væk fra Østerbro. Sådan kan skæbnen være så barsk i al sin uforudsigelighed.
Den primære grund til at flygte vil dog altid være det økonomiske incitament.[4] Folk stræber ideligt efter at føre et liv, hvor de kan bruge pengemad, toiletpapir og fødselsdagsgaver, til forskel fra at være døde af sult, kugler eller bomber. Hvem eller hvad, der har sat den idé i disse menneskers hoveder, at også de skal have en cykel og en seng at sove i, vides ikke, men førende teologer ser dette forhold som en bekræftelse på Guds eksistens.

SprogRediger

De fleste flygtninge er multisproglige. Det betyder at de kan gøre sig forståelig på mange sprog. I Danmark bruges deres modersmål bare når de vender røven mod Mekka (fordi vi har en kæmpe elmotor stående SØ for retningen mod Mokka :-) Så fungerer deres kompasser elendigt Fnis!) De siger bare allaaaaa allaaaa allaaaa som betyder "alle haha". Ellers er det ord som Dollari, Euro, Kron og kalashnikov der beviser deres flersproglige mangfoldighed. De integrerede har gået på sprogskole og har lært ord som "GIV MIG", Socialkontor, PENG og "DET MIT NU" i de respektive landes sprog, som de nu en gang er valfartet til.

BefordringRediger

Flygtninge har gratis transport.

Det koster gratis at bruge andres cykler, biler, knallerter og motorcykler samt lastbiler, busser og traktorer/gummigeder plus alt andet der gør at en flygtning ikke behøver at gå.

Det koster aldeles ingenting at køre med på busser og tog.

Fætter har altid en BMW 3 tyve i. Det er også gratis at køre med der.

Flygtige fodnoterRediger

<references>

  1. Babyen er en, hun har fået lov til at låne på prøve, som stand-in for Isabella ved officielle begivenheder
  2. Deraf udtrykket "skæg og blå briller", når der er tale om offentligt ansatte dræbermaskiner
  3. Sverige var også meget benyttet, men kun indtil episoden i 2016
  4. På et givet tidspunkt vil flygtningen være kommet så vidt på sin færd at vedkommende ikke længere er i direkte livsfare. Her er det at den blotte overlevelse erstattes af trangen til vestlig luksus, og når dette ønske opstår i den flygtendes bevidsthed, vil flygtningen automatisk blive forvandlet til en migrant