Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Feminist

"En typisk feminist i en (fysisk)debat"
Stop hand.png Uautoriserede betragtninger over hændelser i omegnen af kvindens skridt
Da kollektivet bag Spademanns Leksikon har bedt kvindelige skribenter at skrive om emnet uden held, kan artiklen forekomme sexistisk for førstegangsbrugere. Det er den ikke, men da emnet griber vitalt ind i mænds ret til et kønsliv, finder vi det rimeligt velbegrundet at lade en mand gennemgå kvindens dysfunktionelle udfoldelser. Han skal helst være homoseksuel for ikke, at ligge under for fristelsen til at lade sig bestikke!
Rigtige feminister inddrager gerne sagesløse mennesker, for at opnå ørenlyd for deres sag
Hmmm, Som skinke - pumpet op med vand.

En feminist er en kvinde med den noget specielle antagelse, at kvinder er mennesker og på en eller anden måde minder om mænd. En antagelse der deles af mænd, der gerne vil i bukserne på dem.

I 1970'erne blev feministerne kendt som rødstrømper, der krævede arbejde på lige fod med mændene. For at det kunne lade sig gøre blev børnene sendt i børnehave og de fleste rødstrømper fik derfor arbejde som pædagoger og lønnen gik til at betale for pasning af børnene.

En basisgruppe har brugt 14 dage på Femø til frembringelsen af nedenstående antagelser.

Indholdsfortegnelse

Forskellige antagelserRediger

  • Mænd er onde.
  • Mænd er meget onde.
  • Mænd er så onde, at de alle er pædofile.
  • Mænd tænker kun på kvinder i forbindelse med sex, sex og onani.
  • Mænd har ingen ægte følelser, men lader som om for at få sex.
  • Når kvinder bestemmer over mænd er det retfærdigt. Når mænd bestemmer over kvinder er det undertrykkelse, udnyttelse og udbytning.

Tre typer feminismeRediger

Der findes tre typer feminister De der ikke er så kønne, de der ikke er særlig slanke og de der kombinerer begge egenskaber. Det lyder ikke pænt. Derfor vælger feministerne klogt nok, at kalde det noget andet: De er offer-feminister, radikal-feminister og en blanding af de to hedder det.

Offer-feministerneRediger

Tidligere medlemmer af den katolske kirke, som blev forbigået af præsterne da disse foretrak drenge. Derfor er offer-feministerne glødende modstandere af den katolske kirke, som de anser for at være patriarkalsk og undertrykkende.

Da offer-feminister mener mænd undgår dem må de opdigte historier om sex. En del af fantasierne bliver beskrevet sådan her i litteraturen:

"Jeg var gæsteprofessor i Toronto...Min første frokost startede med en Cæsar-salat og fortsatte næsten øjeblikkeligt med min kollegas bekendele om at hun var "incest-overlevende". Jeg blev chokeret og gjorde hvad jeg kunne for at finde noget trøstende at sige...Det næste kursus var en katastrofe. Jeg ville diskutere erindringsarbejde - mere end 50 studerende var proppet ind i et rum der var alt for lille til dette antal og de råbte og skreg op mod mig...Det tog mig tre uger før jeg forstod, at de som en selvfølgelighed antog at erindringsarbejde betød at de forventedes at afsløre en incestuøs fortid, en tanke som de fandt både facinerende og forfærdende.

Min næste frokost var med en anden kvindelig kollega som jeg havde syntes godt om lige fra jeg kom. Jeg snakkede med hende, indtil hun også pludselig bekendte at hun var incest-overlevende. Jeg var ret rystet...Min kvindelige kollega gav mig en kort oversigt, som mere eller mindre mundede ud i et råd om at tro på at næsten hver pige i Canada på den ene eller den anden måde var offer for seksuelt misbrug fra sin far eller onkel."

~ Frigga Haug

[1]

Radikal-feministerneRediger

 
Kvinder findes også i fornuftige versioner.

Radikal-feministerne er venstreorienterede og hader Dansk Folkeparti. Især Jesper Langballe og Søren Krarup som er nogle lede gamle mænd. Radikal-feministerne mener at mænd undertrykker, udnytter og udbytter kvinder. Og derfor skal de bekæmpes med alle midler. Da samleje i deres øjne er voldtægt, bekender de sig ofte som lesbiske. Så kan de undgå alle former for sex.

Radikal-offer-feministerRediger

Radikal-offer-feminister hader både Langballe, Krarup og Paven fordi de er nogle perverse gamle mænd.

De to førstnævnte er for slappe: De ved ikke hvad synd er.

Paven ved godt hvad synd er, og alligevel lader han præsterne slippe afsted med at forbigå pigerne.

Radikal-offer-feminister er besat af tanken om hævn. Det eneste emne der optager dem er: Mænds ondskab. Enhver radikal-offer-feminist vil ikke blot skrive under på trossætningen:


"Jeg er 1000 % overbevist om, at sex mellem voksne og børn ALTID er forkert – at det er en meget alvorlig forbrydelse som samfundet skal straffe hårdt."


Men putte den ind i en hvilken som helst sammenhæng, hvor de diskuterer med mænd, og lige er løbet tør for argumenter.

Hvis de så forinden har forsikret:


"Jeg tror ikke på, at alle mænd er pædofile."


...betyder i forhold til den pågældende mand:


"Men jeg er sikker på du er!"


Radikal-offer-feminismen er en videnskabelig metode udviklet til at vinde alle debatter med mænd. Dog foretrækkes at mænd slet ikke åbner munden, men lader kvinderne om det. Især hvis emnerne er mænds liv eller seksualitet, hvor radikal-offer-feminister til enhver tid mener at være bedre kvalificeret til at udtale sig, selvom det faktisk er et bevist faktum at de ikke ved en skid om noget som helst.[2]

 
De Feministiske Stater har langt over 100.000 ufornuftige og dobbeltmoralske medlemmere, men heldigvis er der tusind gange så mange fornuftige folk (og flodheste).

Feminisme som ideologiRediger

For hovedartiklen, se Fri Abort

Ifølge Sundhedsdatastyrelsen blev der i perioden 1995-2015 udført 336.611 lovligt provokerede aborter i Danmark. Pr. 1. januar 2018 var der (anslået) 5.781.190 indbyggere i Danmark. Dvs. at Staten på de ovennævnte 20 år dræbte hvad der svarer til 5,8% af befolkningen, som den så ud i januar 2018. Det er lidt over halvdelen af de samlede indvandrere i Danmark, eller skide 927 personer flere end der i 2017 var registreret som indbyggere i Århus Kommune.


Reductio ad Hitlerum

I 1933 havde Tyskland 66.027.000 indbyggere, hvoraf 522.000 var jøder. Dvs. at jøderne udgjorde 0,79% af det tyske samfund i 1933.

Nu hævder vi ikke, at feministbevægelsen i Danmark er 7,3 gange værre end Nazityskland, men...

Eksterne linksRediger

NoterRediger

  1. Forfatteren kunne ikke finde på noget at sige, og citerede blot en videnskabelig afhandling om feminisme. Det er ikke morsomt. Til gengæld er det sandt. Beklager.
  2. Forfatteren kunne ikke finde på noget at sige. Citaterne er skrevet af direkte fra en tilfældig net-debat. Det er virkelighed. Beklager.