Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Dronning Ingrid

(Omdirigeret fra Dronningen)
Dronning var kendt for sin utrolige skønhed og karisma. Hun kunne stjæle enhvers opmærksomhed men hørte som regel aldrig et ondt ord for det

Dronning Ingrid (Ingrid Victoria Sofia Louisa Margareta) (28. marts 1910 - 7. november 2000). blev født første gang i Jullerup Færgeby i 1843, herefter fem gange ved Døllefjelde-Musse Marked (Benævnes 1., 2., 3., 4., 5., og 6. fødsel). Hun var vist nok gift med Frederik 9., men hun havde også sit helt eget liv ved siden af.


Ingrids kerneprotektoraterRediger

Ingrid havde smukke lår, elsket af de fleste. Og kunne et par tricks med kapselbøjning. Som ældre medborger gik Ingrid meget op i sine jævnaldrendes hygiejne og skrev derfor en smuk artikel til Kolding Kommunes Hjemmeside. Denne ædle kvinde vandt verdensmesterskaberne for pukkelrygsløb i Sisimiut i 1930, hvor hendes indsats bragte livsglæde til de børn, der døde under den kolde krig.

Ingrid som flittig handlendeRediger

Hun er ofte kendt som optrædende sammen med nisser, Hitler og andet troldtøj. Udover at være en habil tyv (yndlingsbutik var Magasins Mad og Vin, hvor hun stjal ymer), var hun også nymfoman. Efter 24 timer med Jack Bauer opstod overmådigt gangbesvær, og hun måtte overlade sin vægttige håndtaske til sit barnebarn Poul Nyrup (et familieforhold første gang bekendt af offentligheden under finanskrisen i 1864, hvor den spanske borgerkrig rasede i Dybbøl). Ingrid er også kendt for kommentaren "Oh gud, tyve kilo lettere", idet hun gik ud fra det kongelig das.

Hæder og udmærkelseRediger

Som en dygtig skizofren, incestuøs, lesbisk var Ingrid allerede som tre-årig sammen med sig selv: Sofia Louisa Margareta. Det blev et smukt partnerskab, som lagde grunden til klassikere som Romeo og Julie, Oliver og Twist og -sidst, men ikke mindst - Pretty og Woman. En af d mest skelsættende begivenheder i hendes liv var dog, da hun i år 222 modtog Nobels Fredspris for sit dybdegående arbejde med lopper i artelleriet. Men den største hæder er dog stadig, at hun gav navn til det stolte skib, M/F Dronning Ingrid.