Diskussion:Tetraepistler

There are no discussions on this page.

Denne her er ikke sjov. At blande Tintin i Nazareth sammen med Paulus virker dumt og sådan noegt vil altid blive fejet op på et tidspunkt da man har mistanke til at forfatteren har brugt bevidsthedsudvidende stoffer til at komme på sådan noget vås. Vi er et leksikon som kommer med alternative svar på kendte ting - vi opfinde sjældent noget nyt.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
26. februar 2013 01:35 (CET)

Nåja, nyt og nyt... "epistler" er et helt gængst udtryk for forfatterne af de nytestamentlige breve (igen, hensigten er at satirisere over det engelske udtryk "four letter word", der kan betyde både fire-bogstav-ord og fire-brev-ord. Nå, men vi kan da bare slette artiklen her og fjerne ordet fra den anden artikel. Doktor Colpocapello (diskussion) feb 26. 2013, 18:01 (UTC)

Mit problem med at fjerne "tetraepistler" helt fra "four-letter word" artiklen er blot, at så er denne artikel også meget mindre subtil, og mere sådan bare goddaws-kliché-agtig, og så bør vi måske også fjerne den? Eller også skal vi finde på noget andet at kvikke den lidt op med. Doktor Colpocapello (diskussion) feb 26. 2013, 18:24 (UTC)

Punkt 1. Det er her altid tilladt for andre at rette noget. De er jo som regel dine første læsere og de har ret til at vende tomlen nedad og sige Sorry kammerat den holder ikke i 2020... eller hvad de nu siger. Du er på en eller anden måde stadig bundet til et miljø (måske teologistudiet -skud i tågen), så hvis jeg siger til dig at vores kernelæsere er et sted mellem 18-24 år mens skribenterne er noget ældre - det er egentlig ret tankevækkende: Så er man nødt at fjerne så mange filtre som muligt og ikke forvente at folk har taget den højere præliminæreksamen.

Du er velkommen til at spørge til hvorfor et eller andet ikke er sjovt - vi er altid glade for folk der i det mindste kan stave. Hvis folk kommer godt i gang så forlader de aldrig stedet. Jeg giver dig lige en velkomst på din brugerdiskussionsside, som iøvrigt har nogle gode links - jeg har selv skrevet artiklerne.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. februar 2013 08:40 (CET)

Selvfølgelig må jeg på en wiki være forberedt på at tingene kan blive ændret, men derfor må man vel alligevel bestræbe sig på i første omgang at gøre tingene, som man mener de er bedst. Jeg har nu forsøgt at fjerne Tintin/Paulus-våset og fremhæve den egentlige pointe mindre floromvundent og mere tydeligt. Doktor Colpocapello (diskussion) feb 27. 2013, 12:36 (UTC)

Tilbage til siden »Tetraepistler«.