Diskussion:Indoeuropæisk

There are no discussions on this page.

Ligesom Salsa kunne jeg også bedre lide det, da billedet var mindre og stod oppe til højre; ikke mindst fordi jeg synes, det får artiklen til at være mere af en parodi på Wikipedia, der er fuldt af den slags plancher og oversigter, som man skal klikke på for at få en masse "useless information" op på skærmen. Det er dog ikke hjerteblod for mig, så hvad synes andre? Skal det flyttes eller evt. helt fjernes? Doktor Colpocapello (diskussion) mar 2. 2013, 10:24 (UTC)

---

Tjae - begge dele er vel med fordele/ulemper (skrev jeg, og kom i den anledning til at virke helt radikal). Det er en voldsomt fin planche = pointen i den, kommer først når den er stor. På den anden side, så er det lidt meget planche og lidt lidt pointe, når det står som nu. Evt. kan den jo om-modeleres (Se stamtavlen her), så den bliver interaktiv, og dermed figurativt forklarende, med samme gode pointe?

Hvad ved jeg...

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
2. marts 2013 15:55 (CET)


Faktisk synes jeg ikke selv, at der er så meget mere pointe i planchen, end at den sætter dansk øverst i sprogfamilien, og jeg må jo indrømme, at dén pointe allerede er indbygget i teksten. At jeg overhovedet lavede planchen i første omgang (tak for rosen, iøvrigt, men så er den vel heller ikke finere) var som nævnt, at jeg ville parodiere Wikipedia, der har en masse af den slags plancher fyldt med overflødig viden. Planchen er ædrut set totalt overflødig, måske bortset fra et par mindre jokes, og det var efter min mening hele pointen med den. Og så, at den giver noget fancypants grafik til at drille de seriøse. Om noget synes jeg faktisk, at den skulle gøres mindre. Men med fare for også at komme til at lyde radikal vil jeg sige, at det kan være sådan lidt hips som haps. Måske skulle jeg overveje, som du foreslår, at lave en ny planche, der er tekstbaseret i stedet for grafikbaseret, så den kunne indeholde nogle syrede links... hmmm... Doktor Colpocapello (diskussion) mar 2. 2013, 15:52 (UTC)

Du er kommet til den helt rigtige. Jais er uovertruffen mester i vores stamtavle..øøh...kasse...organisationsting. Jeg synes det var sjovt det der stod på planchen, derfor fik den lige lidt flere pixels. Det er altid at sjovt at skære noget i pap for folk som stammer fra ens egne personlige hallucinationer. I den forbindelse synes jeg det er rigtigt at de mange nye dialekter får lidt mere røg med på vejen.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
2. marts 2013 17:16 (CET)

Den er nydelig, men hvis man kunne se hele grafikken på en gang (f.eks. en højde på 750px), ville det være endnu bedre.

Kurt.gif Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
03 mar 2013 19:44

Jeg har prøvet med 600px. Det, tror jeg, er sådan nogenlunde den nedre grænse for, hvad man kan læse uden større besvær på en af disse oldnordiske 14-tommers-skærme. Er det bedre? Doktor Colpocapello (diskussion) mar 22. 2013, 20:26 (UTC)

Tilbage til siden »Indoeuropæisk«.