Åbn hovedmenuen

Spademanns Leksikon β

Datter

En persons datter.

"Mor!?"

~ Dig om Mamma June


"Mor!?"

~ Din Far om Mamma June


En Datter er den feminine version af en søn, og udgør dermed en potentiel arving til en given fars gods og guld[1]. En datter er kendt vidt og bredt som værende barn af én eller flere, og er til tider søster til nogen[2]. Er man rigtig uheldig med sin datter, er hun ligeledes mor medens hun går i folkeskole.

DøtreRediger

 
En klassisk Type 2-datter.

En datter produceres ved at en mand gennemfører et samleje med en kvinde[3], men naturligvis kun med lyset slukket - kan man se hvad man laver kommer der sønner.

Datter Type 1
Denne version findes på billedet oppe til højre. Det er den version af døtre som mange mænd forsøger at parre sig med, af den simple årsag, at denne version ikke har nogen pli, værdighed eller blot selvrespekt. Denne version har ofte mange unger med endnu flere mænd.
Datter Type 2
Denne version er den gode datter! Hun er sød og venlig, aspirerer ikke til De Unge Mødre, uddanner sig og finder en sød fyr istedet for et svin der spytter på hende. Du kan kende hende på at være naboens datter.
Datter Type 3
Din datter. Du bilder dig selv ind, at hun er en Type 2, men i virkeligheden er hun en Type 1 - bare mere tarvelig.


NoterRediger

  1. Forudsat der ikke forefindes en søn, adoptivsøn, plejesøn, bror, fætter, onkel, ven, kollega, nabo, postbud, købmandssvend, vagabond eller tilfældig forbipasserende af hankøn.
  2. Er dette ikke tilfældet, er det synd for hende.
  3. Der faktisk også er en-eller-andens datter.