Spisning af bryllupskage, blandt gennemsnitlige feedere.

Bryllup er en juridisk bindende forening mellem to slægter, vis' primære formål er at skabe varige alliancer og -biologiske arvinge i form af børn. I Danmark specifikt, er et bryllup noget man holder hvis man på 7. år stadig skriger af hinanden og boller udenom, hvis man kan komme i fjernsynet, hvis man skal tjene hurtige penge på udlændinge, eller hvis man vil lave en politisk happening vedr. minoriteters rettigheder. Bryllupper af religiøse årsager, udføres af niddinge som Folkekirkens præster nægter at tale med.

Vigtige elementerRediger

Klik på de blå bogstaver, hvis du ønsker at læse mere.

Tøjet

Da bryllupper nu om dage generelt er en forestilling der skal narre omgivelserne til at tro, at man har styr på sit liv, skal dette være i orden, og bestemmes 100% af bruden[1].

 • Gommen får et jakkesæt til 500 kr[2]
 • Bruden får en kjole til 12.000 kr, som hun hævder at datteren kan bruge senere. Samtidig med at hun[3] nægter at bruge sin mors.
Ris

Traditionelt bruges ris til at ønske brudeparret et frugtbart liv med mange børn[4], men da flere og flere tossegode hippier finder dette krænkende, dyrehadende og i øvrigt madspild, går det nok af mode en dag[5].

Bryllupskagen

I Danmark er den traditionelle bryllupskage, et overflødighedshorn lavet af kransekage, men da folk følger lidt vel meget med i Hollywoods påståede komedier, er dette ændret til noget der koster en mellemting mellem et jakkesæt og en brudekjole, men som primært smager af vanille. Og stadig indeholder marcipan[6].

Brudepiger

En brudepige var oprindeligt en ugift søster til bruden, som havde til opgave at træde til hvis bruden døde inden vielsen, således at alliancen kunne dannes. Pga. Hollywoods indflydelse, udgøres "brudepigen" nu af brudens 4-7 nærmeste veninder, og helst dem der er over 30 år, og selv er gifte. Hvad deres konkrete funktion er, ved ingen længere[7].

Forloveren

Forloveren havde i starten samme funktion som brudepigen (men som mand), men bruges nu om dage kun til 3 ting:

 • At holde den vigtige Polterabend, der oprindeligt kun var for mænd[8].
 • At holde en tale der skamroser gommens valg af kvinde[9].
 • At skaffe en flugtbil, hvis gommen virkeligt har fået kolde fødder.
Vielsesringe

Dette er egentlig tiltænkt som et symbol på ens ægteskabelige status, men bruges nu mest for at have noget at tage af når man møder nye, mulige kandidater til éngangsknald. Kan evt. sælges løbende, efterhånden som man får samlet nogle skilsmisser sammen.

Knust glas

Dette gælder mest i lande hvor der er mange jøder, men pga. Hollywoods film, kan man nu opleve folk der tror, at et bryllup udelukkende kan stables på benene hvis gommen træder på et glas[10].

Se ogsåRediger

UndskyldningerRediger

 1. Teksten indrettes demokratisk efter flertallet, så brude af utraditionelle køn bedes nådigst om tilgivelse.
 2. Lesbiske transvestitter skal ikke føle sig krænket - naturligvis går brude også i bukser.
 3. Beklager hvis nogen føler sig stødt.
 4. Undskyld til de kvinder der angiveligt har "fravalgt" børn.
 5. Rabatkuponer til swingerklubber anbefales af Spademanns, for ikke at krænke folk der lever i Alternative Familieformer.
 6. Undskyld til diabetikerne blandt vore læsere.
 7. Undskyld til de brudepiger der tror, at deres funktion er at finde en mand til festen.
 8. Undskyld til evt. brudepiger mfl. der ikke nævnes.
 9. Beklager, alle seksuelle minoriteter.
 10. Skulle nogen føle sig krænket nu, så undskyld.