Butiksfacade.jpg

Bilka-logo.gif

"Bilka betyder "Billigt Importeret Lort Kan Afhentes""

~ Mærsk McKinney-Møller om grundideen med Bilka


"Bilka? Det er der jeg køber mine øl antabus-tabletter!"

~ Asfaltarbejderen Kaj om Bilka

Betyder at det er der din mor handler.

Mærsk-McKinney som ejer Bilka, har været god til at åbne Bilka-butikker på steder hvor folk havde nemt at komme til.

BilkaRediger

Bilka er en lille butikskæde der dækker store dele af Sjælland og hele Tilst. Den er kendt for sine billige højkvalitets-varer så som:

Og desuden:

  • Små børn glemt af deres forældre. [1]
  • Tag-selvborde (det er borde du selv skal tage).

I Bilka kan du ikke selv bestemme, hvor du gerne vil hen. En sindrig kombination af opstillede reoler, vil lede dig forbi afdelingen for damekluns str. XXXXXL, bleer og havefræsere, lige når du har præcis 15 sekunder tilbage af dit sølle liv [2], og du har lyst til at få Wienerschnitzel for sidste gang! Du har ikke et valg!

Bilka blev åbnet i 1867 af din mor og hendes elsker som et legeland til handikappede børn. Tilsyneladende skete åbningen 15 gange samme år, hvorved Bilka for al eftertid holder "Fødselsdagsudsalg" 15 gange om året - hver af én måneds varighed.
Da de fandt ud af at det ikke gav så mange penge som de havde regnede med solgte de den for et krydstogt til Cuba. Det blev derefter omdannet til et supermarked og det begyndte derefter at trivedes.


Bilka-konceptetRediger

Bilka-konceptet går ud på at sælge mest muligt, (ligesom alle andre) men Bilka gør det ved at udnytte lovgivningen om prisskilte. Det er nemlig velkendt at ser man et gult prisskilt så skal man købe varen.


"Skulle man se et fucking gult prisskilt så skal man fucking købe skidtet varen som skiltet henviser til. "

~ Grundloven om Gule skilte


Derfor har Bilka-cheferne fået den gode ide at sætte gule pris-skilte op i hele butikken og dermed tvinge kunderne til at købe deres varer. Bilka stor for: billigt indpodet lort kan afhentes.

En integreret del af konceptet er at lave indkøbsvogne så store som lastvognstog. Derefter har Bilka blokeret mellem et og tre af hjulene, hvorved du uvilkårligt vil torpedere den nærmeste stabel af bollemix, og blive sat i forlegenhed over for proletariatets usleste afskum. Det er et af vilkårene, når du handler i Bilka.

Som en yderligere bonus, er der flere steder opstillet borde, hvor der står en yderst ihærdig dame og "tilbyder" dig smagsprøver på noget brød/vin/Jaka bov/levertran. Bilka-konceptet indeholder simpelthen ikke muligheden for at sige nej! Ned med lortet og skål! Der røg lige yderligere nogle dyrebare minutter fra resten af dit sørgelige liv...

 
Ugens modetilbud fra Bilkas fødselsdagsavis. Du kan ikke sige nej!

Skilsmissebørn og halvdelen af deres forældre hjemsøger Bilka i horder![3] Når du nøje har planlagt en "Hurtig indkøbstur", så vil de samles både foran dig og bag dig, med deres enorme vogne, som de uafladeligt vil banke ind i dine knæhaser, mens deres unger skriger dig ind i øret.
I denne slags tilfælde er der over 99,2% sikkerhed for, at kasseapparatet bryder sammen, samtidig med at din jakke-lynlås går i baglås og køen vokser med lynets hast foran dig, når en svedig og svært overvægtig kvinde presser sig ind foran dig i køen med bemærkningen: "Jeg skal kun have disse 45 ting. Det må du da kunne vente på"[4].

KatalogerRediger

Som tak for at du har bosat dig i nærheden af Bilka[5], vil du en til to gange om ugen modtage et katalog fra Bilka. Dette er tykkere end telefonbogen for New York, og indeholder helt ufattelige mængder af ragelse, hvoraf en andel er tvunget ned over et par grimme børn. Har du et "Nej tak til reklamer" skilt, så får du dobbelt så mange kataloger og et ekstra sæt med det samme fra Føtex.
Alle priserne i kataloget er gule. Du er simpelthen nødt til at købe deres billige og moderne kreationer. Ellers snyder du sikkert bare dig selv.

Udsalg i BilkaRediger

En gang om ugen er der udsalg i Bilka. Dér forvandles stedet omgående til Helvede på jord, og der tilføres samtidig en frådende horde af pensionister, som med hævet paraply vil lammetæve dig, hvis du formaster dig til at tage noget, som de har udset sig på hylderne [6]. Slagsmål mellem pensionister er langt mindre underholdende end Mudderbrydning så hold dig hellere væk!

"Snitterne væk fra den leverpølse, unge mand. Jeg deltog i korstogene, og kan dræbe på 700 forskellige måder!"

~ Pensionist om dig, når du er i Bilka under udsalget.


Hvis der er færre end 2.000 børn, der er forsvundet fra deres mor/far, ventetiden til Quick-kassen er mindre end 6 timer, og der er omkommet færre end 35 pensionister, så er udsalget en eklatant fiasko!

Udsalget i Bilka slutter aldrig. Det bliver blot afløst af noget, der er langt værre i næste uge.

Her skal du læse det med småt!Rediger

  1. Oftest helt tilsigtet, så de kan skrige dig i ansigtet.
  2. Hvis dit liv ikke var sølle, ville du nok ikke være i Bilka vel?
  3. I forholdet Forældre/Børn 1:15
  4. Du står i "Quick-kassen".
  5. Set med deres øjne.
  6. Hvilket omfatter ALT!