Forskel mellem versioner af "4"

(New page: '''4''' er antallet af aktive brugere på Spademanns Leksikon. Ved aktiv forstås brugere, der har hørt om det eller i det mindste kender en, der har et billede af en, som har hø...)
 
m (Gendannelse til seneste version ved Spade48, fjerner ændringer fra 188.228.26.204 (diskussion))
 
(4 mellemliggende versioner af 2 andre brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
  +
[[Billede:Monkey with glasses.jpeg|250 px|thumb|Den ene af de fire aktive brugere efterlyser de tre øvrige]]
'''4''' er antallet af aktive brugere på [[Spademanns Leksikon]]. Ved aktiv forstås brugere, der har hørt om det [[eller]] i det mindste kender en, der har et billede af en, som har hørt om det.
+
'''4''' er antallet af aktive brugere på [[Spademanns Leksikon]]. Ved aktiv forstås brugere, der har hørt om det [[både]]-[[eller]] i det mindste [[og]]-[[enten]] kender en, der har et billede af en, som har hørt om det.
  +
  +
==Sjove fakta==
  +
*I Lapland har man en ganske enkel metode til løse den vanskelige opgave at finde ud af antal dyr i en stor flok rensdyr. Metoden er opfundet af the youleman og består i, at man tæller antallet af ben og dividerer med 4. Skulle det ikke gå op, er der en lap, som har forvildet sig ind i flokken, så man runder ned og lægger et får til.
   
 
[[Kategori:Spændende tal]]
 
[[Kategori:Spændende tal]]

Nuværende version fra 31. okt 2011, 19:19

Den ene af de fire aktive brugere efterlyser de tre øvrige

4 er antallet af aktive brugere på Spademanns Leksikon. Ved aktiv forstås brugere, der har hørt om det både-eller i det mindste og-enten kender en, der har et billede af en, som har hørt om det.

Sjove faktaRediger

  • I Lapland har man en ganske enkel metode til løse den vanskelige opgave at finde ud af antal dyr i en stor flok rensdyr. Metoden er opfundet af the youleman og består i, at man tæller antallet af ben og dividerer med 4. Skulle det ikke gå op, er der en lap, som har forvildet sig ind i flokken, så man runder ned og lægger et får til.